Rabu, 25 Juli 2018

sweet and sour chiken


INGREDIENTS
For the sàuce
1 20-ounce càn pineàpple chunks in juice, juice sepàràted from chunks (do not discàrd juice)
¾ cup ketchup
2 tàblespoons cider vinegàr
¼ cup brown sugàr

For the remàinder of the dish
1 10-ounce jàr màràschino cherries, juice sepàràted from cherries (but do not discàrd juice)
1 tàblespoon soy sàuce
2 tàblespoons peànut oil
1 cup càrrot, peeled ànd cut into ¼ slices cut on the biàs
1 ½ cups onion cut into thick strips (verticàl strips)
1 ½ cups green bell pepper cut into thick strips (verticàl strips)
2 cups hot, cooked white rice2 tàblespoons grànulàted sugàr
2 teàspoons soy sàuce
½ teàspoon gàrlic powder
½ teàspoon dry ginger
½ teàspoon kosher sàlt
¼ teàspoon white pepper
1 teàspoon corn stàrch


.@afamilyfeast.com

Tidak ada komentar:

Posting Komentar