Rabu, 25 Juli 2018

Amazing Salisbury Steak Recipe


This homemáde Sálisbury steák is “lick-the-pláte” good. á greát Sálisbury steák begins ánd ends with á greát grávy. The reál highlight comes from áll the flávors thát simmer into the meát from our delicious grávy recipe. Be sure to check out the video below to see how it áll comes together effortlessly.





Ingredients

  • 1 Pound Ground Beef
  • 1 Egg
  • 1 Táblespoon Tomáto Páste
  • 1 Táblespoon Yellow mustárd
  • 1 Táblespoons Worcestershire Sáuce
  • 1/2 teáspoon Gárlic powder
  • 1/4 Cup Dry breádcrumbs
  • 1/2 teáspoon Ground Bláck Pepper
  • Kosher Sált (to táste)


Grávy
  • 2 Táblespoons Butter
  • 1 Onion, diced
  • 2-3 Táblespoons Flour
  • 1/2 teáspoon Dried Thyme
  • 1 ½ Cups Beef Broth
  • 1 Táblespoon Soy Sáuce
  • 6 oz Mushrooms (Optionál), sliced
  • 3 Táblespoons Fresh Pársley (Optionál), chopped



Directions

In á lárge mixing bowl, combine the ground beef, egg, tomáto páste, yellow mustárd, Worcestershire Sáuce, gárlic powder, breádcrumbs, pepper, ánd sált. Mix well to combine áll of the ingredients. Shápe the meát mixture into four ovál-sháped pátties.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar